Αρχική

Είσοδος Χρηστών


Ξεχάσατε τον κωδικό σας;
Ξεχάσατε το όνομα χρήστη;
Δεν έχετε ακόμη λογαριασμό; Εγγραφή Χρήστη
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ημερολόγιο

<<  Ιούλιος 2018  >>
 Δε  Τρ  Τε  Πε  Πα  Σα  Κυ 
        1
  2  3  4  5  6  7  8
  9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031     

Εγγραφή Χρήστη και Επίπεδα Πρόσβασης

Κάθε Πολίτης, επιλέγοντας μία υπηρεσία από το μενού Ηλεκτρονική Εξυπηρέτηση, έχει πρόσβαση στις αιτήσεις που πρέπει να συμπληρώσει και στα δικαιολογητικά που πρέπει να προσκομίσει στις υπηρεσίες του Δήμου. Επίσης μετά από μία απλή διαδικασία εγγραφής και πιστοποίησης μπορεί να υποβάλει ηλεκτρονικά αιτήματα στις υπηρεσίες του Δήμου και να παρακολουθήσει την εξέλιξη τους.

Τα προσφερόμενα επίπεδα πιστοποίησης ταυτότητας είναι:

Επίπεδο Α: Πιστοποίηση ταυτότητας απλού χρήστη

Η πιστοποίηση ταυτότητας Επιπέδου Α, γίνεται από τον ίδιο τον πολίτη με την καταχώρηση των απαραίτητων προσωπικών στοιχείων στο σύστημα που είναι σημειωμένα με αστερίσκο στη φόρμα εγγραφής.
Η είσοδός  στο σύστημα είναι ελεγχομένη και γίνεται με την χρήση «ονόματος χρήστη» (username) και «συνθηματικού» (password) που οι ίδιοι οι χρήστες ορίζουν.
Μετά την επιτυχή καταχώρηση των απαιτούμενων στοιχείων και υποβολή της φόρμας εγγραφής, αποστέλλεται στην διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που έχει δηλωθεί, ένας σύνδεσμος ενεργοποίησης του νέου λογαριασμού.
Μετά την επιτυχή εισαγωγή στο σύστημα, κάθε χρήστης Επιπέδου Α' εκτός των δυνατοτήτων του επισκέπτη της Διαδικτυακής Πύλης, έχει δικαίωμα υποβολής αιτήματος ή παραπόνου που αφορούν τις υπηρεσίες Καθαριότητας, Πρασίνου, Ηλεκτροφωτισμού και Τεχνικών Συνεργείων.

Επίπεδο Β: Πιστοποίηση ταυτότητας εξουσιοδοτημένου χρήστη

Η πιστοποίηση ταυτότητας Επιπέδου Β', γίνεται
1.    συμπληρώνοντας το σύνολο των πεδίων  της φόρμας εγγραφής,
2.    την επιλογή στο ερώτημα περί επιθυμίας εγγραφής ως πιστοποιημένος χρήστης και
3.    την αυτοπρόσωπη παρουσία του Πολίτη στην Αρμόδια Υπηρεσία του Δήμου με την επίδειξη της Αστυνομικής Ταυτότητας ή του Διαβατηρίου του και ενός παραστατικού που αποδεικνύει τον ΑΦΜ, την Δ.Ο.Υ και την διεύθυνσή του.
Η είσοδός στο σύστημα είναι ελεγχομένη και γίνεται με την χρήση «ονόματος χρήστη» (username) και «συνθηματικού» (password).
Κάθε πιστοποιημένος χρήστης εκτός των δυνατοτήτων του Επιπέδου Πιστοποίησης Α’, έχει δικαίωμα να υποβάλλει ηλεκτρονικά αιτήματα, αλλά και να λαμβάνει  πιστοποιητικά ταχυδρομικώς. Επίσης έχει δικαίωμα πρόσβασης σε προσωπικά του δεδομένα όπως π.χ. οικονομικές οφειλές, κλήσεις, εκκρεμότητες κτλ.
Τα πιστοποιητικά ή τα δικαιολογητικά που ζητούνται από τον πιστοποιημένο χρήστη, αποστέλλονται ταχυδρομικώς από την αρμόδια υπηρεσία του Δήμου (με επιβάρυνση του παραλήπτη) στην ορισμένη από τον χρήστη Διεύθυνση.


Φωνητική Πύλη: Πιστοποίηση ταυτότητας χρήστη
    
Εκτός από την χρήση των υπηρεσιών της  Διαδικτυακής Πύλης ο εγγεγραμμένος χρήστης, οποιουδήποτε επιπέδου έχει την δυνατότητα χρησιμοποίησης του αυτόματου συστήματος συναλλαγών της Φωνητικής Πύλης, με την χρήση  ενός ονόματος χρήστη που παρέχεται αυτόματα απο το σύστημα σε συνδοιασμό με το εξαψήφιο PIN που χρήστης επιλέγει κατά την διαδικασία εγγραφής χρήστη επιπέδου Α' .

Μέσω της Φωνητικής Πύλης κάθε εγγεγραμμένος  χρήστης μπορεί να υποβάλλει τηλεφωνικά αιτήματα ή παράπονα που αφορούν τις υπηρεσίες Καθαριότητας, Πρασίνου, Ηλεκτροφωτισμού και Τεχνικών Συνεργείων.

(Για οποιαδήποτε πληροφορία ή διευκρίνιση σχετικά με την διαδικασία εγγραφής και την χρησιμοποίηση των Hλεκτρονικών Υπηρεσιών της Δημοτικής Πύλης, παρακαλούμε επικοινωνήστε στο email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. )

 
Ενημερωθείτε για τους όρους χρήσης και την πολιτική προστασίας των προσωπικών δεδομένων  και


 

Εγγραφείτε τώρα!

  Πίσω The main criterion for them is your ability to repay any Wisconsin Payday Loans, they are not interested in your previous attempts, the current one is all that matters. In this section we give only a brief summary recommendation for admission of Levitra. Full information can be found in the instructions for receiving medications with vardenafil.

All rights reserved Municipality of Petroupolis 2019 | Designed & Developed By Profile Software