Αρχική Έργα Δήμου Έργα 2015-2016

Τετάρτη, 28 Σεπτέμβριος 2016 07:52
Έργα 2015-2016
 
ΑΝΑΔΙΑΡΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΥΠΑΡΧΟΝΤΟΣ ΚΤΗΡΙΟΥ – ΠΡΟΣΘΗΚΗ 10 ΑΙΘΟΥΣΩΝ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑΣ ΣΤΑ 3ο και 6ο ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ
 
  Το έργο ολοκληρώθηκε στις 10.09.2015. Περιελάμβανε την ανέγερση ενός νέου σχολικού κτηρίου ως προσθήκη στο υπάρχον και τις αναδιαρρυθμίσεις του υπάρχοντος σχολικού κτηρίου, ώστε να εξασφαλισθούν συνολικά 16 νέες αίθουσες διδασκαλίας και να καλυφθούν πλήρως οι στεγαστικές και οι εκπαιδευτικές ανάγκες των σχολείων που έως τότε υποχρεώνονταν να λειτουργούν σε κυλιόμενες βάρδιες.
Μετά από ενέργειες του Δήμου, εξασφαλίστηκε στο ίδιο σχολικό κτήριο η δημιουργία ενός νέου Νηπιαγωγείου, του 18ου, που άρχισε την λειτουργία του τον Φεβρουάριο του 2016.
Ο προϋπολογισμός του έργου ήταν 1.970.045,00 € και η χρηματοδότηση έγινε από τις Κτιριακές Υποδομές Α.Ε. και το ΕΣΠΑ, το οποίο ξεκίνησε την χρηματοδότηση μετά από παρεμβάσεις της Δημοτικής Αρχής για να ολοκληρωθεί το έργο, που αν και ξεκίνησε από το 2009, είχε διακοπή εργασιών λόγω έλλειψης χρημάτων.
 
ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΣΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΣΕ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΚΤΗΡΙΑ
 
  Το έργο ολοκληρώθηκε στις 30.11.2015. Περιελάμβανε την Ενεργειακή αναβάθμιση του κτηριακού κελύφους με την αντικατάσταση παλαιών παραθύρων, θυρών και κουφωμάτων, νέους διπλούς, ενεργειακούς υαλοπίνακες, αντικατάσταση φωτιστικών με νέας τεχνολογίας μειωμένης ενεργειακής κατανάλωσης και θερμομόνωση δωμάτων. Το αποτέλεσμα των επεμβάσεων είναι η εξοικονόμηση ενέργειας στα κτήρια και η εξοικονόμηση χρημάτων από το μειωμένο κόστος λειτουργίας των κτηρίων.
Οι επεμβάσεις έγιναν στα εξής 5 κτήρια: Πνευματικό κέντρο, Πολιτιστικό κέντρο, Κλειστό Γυμναστήριο “Νίκος Παξιμαδάς”, Στέγη Πολιτισμού “Γιάννης Ρίτσος” και 2ο Λύκειο. Ο αρχικός προϋπολογισμός του έργου ήταν 596.773,48 € και η χρηματοδότηση έγινε από το ευρωπαϊκό πρόγραμμα “ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΩ” και το ΚΑΠΕ.
Από το ίδιο πρόγραμμα, και με προϋπολογισμό 221.322,31€, αντικαταστάθηκαν 50 φωτιστικά στην 25ης Μαρτίου και 27 στην Ανατολικής Ρωμυλίας ώστε να έχουμε εξοικονόμηση ενέργειας και χρημάτων στο Δημοτικό φωτισμό.
 
ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ
 
 Με το συγκεκριμένο έργο αντιμετωπίστηκαν τα προβλήματα των φθορών που προκλήθηκαν από φωτιά που κατέστρεψε μερικώς τον χώρο της αίθουσας εκδηλώσεων.
Με το έργο «ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ» προϋπολογισμού 271.533,00 €, και χρηματοδότησης ΕΣΠΑ, έγιναν συνοπτικά τα εξής:
Το έργο αφορά στην πλήρη ανακαίνιση του χώρου και στην αντικατάσταση του ηλεκτρονικού εξοπλισμού από σύγχρονα οπτικοακουστικά μέσα. Ενδεικτικά, κάποιες από τις εργασίες αφορούσαν την βελτίωση της ηχητικής του χώρου, την βελτίωση της ενεργειακής αναβάθμισης του, όπως επίσης και την βελτίωση της πρόσβασης των ΑΜΕΑ. Επίσης, πραγματοποιήθηκαν οι απαραίτητες εργασίες για την πυρανίχνευση,  τοποθετήθηκαν συστήματα πυροπροστασίας και πυρόσβεσης.
Η ανακατασκευή του χώρου της αίθουσας εκδηλώσεων βοήθησε στην ενίσχυση των δραστηριοτήτων στον πολιτιστικό τομέα στον Δήμο μας, με την μετατροπή της σε χειμερινό κινηματογράφο και σε χώρο στέγασης θεατρικών ή πολιτιστικών δραστηριοτήτων με ταυτόχρονη αναβάθμιση των παρεχόμενων υπηρεσιών προς τους δημότες της πόλης μας.
 
 
ΠΕΡΙΦΡΑΞΕΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΧΩΡΩΝ
 
 Προκειμένου να αντικατασταθεί η φθαρμένη - σκουριασμένη περίφραξη των αθλητικών χώρων του Δήμου Πετρούπολης, αλλά και να προστεθούν τμήματά της που έλειπαν  (π. χ.  οι πόρτες), υπεγράφη στις 9 Νοεμβρίου 2015 σύμβαση έργου με τίτλο “Περιφράξεις αθλητικών χώρων Δήμου Πετρούπολης” και με αρχικό προϋπολογισμό 60.000 €.
    Με την παρούσα εργολαβία αντικαταστάθηκε η περίφραξη στα 2 γήπεδα Αλκυών, στα 2 γήπεδα Αγ. Δημητρίου, στον αθλητικό χώρο του Γρηγορίου, στο γήπεδο μπάσκετ Αγ. Ιωάννου και στον αθλητικό χώρο Αγ. Τριάδας.
 
 
ΑΝΑΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΓΗΠΕΔΟΥ ΜΠΑΣΚΕΤ
 
 Προκειμένου να βελτιωθεί η φθαρμένη επιφάνεια του γηπέδου μπάσκετ που βρίσκεται εντός του αύλειου χώρου των σχολείων 5ου Λυκείου και ΕΠΑΛ πραγματοποιήθηκε εργολαβία, αρχικού προϋπολογισμού 12.500,00 € και χρηματοδότηση του Δήμου, η οποία προέβλεπε εργασίες που αφορούσαν την εξυγίανση της επιφάνειας του γηπέδου και την επίστρωσή του με νέο και σύγχρονου τύπου τάπητα.
 
ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΠΑΙΔΙΚΟΥ ΣΤΑΘΜΟΥ ΣΤΟ Ο.Τ. 914
 
 Το οικόπεδο που θα κατασκευαστεί το νέο κτίριο του παιδικού σταθμού βρίσκεται στο ΟΤ 914, στην οδό Προέκταση Θράκης.
     Ο προϋπολογισμός του έργου ανέρχεται στις 1.950.000,00 € και η χρηματοδότηση θα γίνει από την Περιφέρεια Αττικής. Μετά από μεγάλη προσπάθεια του Δήμου και της Δημοτικής Αρχής υπογράφηκε η προγραμματική σύμβαση και η Περιφέρεια θα δημοπρατήσει το έργο το έργο στις 19 Ιουλίου.
    Το έργο αποσκοπεί στην αναβάθμιση της κτηριακής υποδομής προσχολικής φροντίδας παιδιών. Στα πλαίσια της προσπάθειας για την αναβάθμιση της ποιότητας ζωής στο Δήμο Πετρούπολης, σε συνδυασμό με την πολιτική της Δημοτικής Αρχής για μηδενικά τροφεία, η κατασκευή του νέου παιδικού σταθμού θα δώσει λύση στο στεγαστικό πρόβλημα, μια που θα αποτελέσει τον δεύτερο ιδιόκτητο (σε σύνολο επτά εν λειτουργία) παιδικό σταθμό του Δήμου και κατ’ επέκταση τον δεύτερο παιδικό σταθμό που θα πληροί τις απαιτούμενες προδιαγραφές. Η κατασκευή του θα συμβάλλει στην προσπάθεια του Δήμου προκειμένου όλα τα παιδιά της πόλης να συμμετέχουν δωρεάν στην προσχολική αγωγή.
 
ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΖΗΜΙΩΝ ΠΟΥ ΥΠΕΣΤΗ Η ΠΟΛΗ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΗ ΘΕΟΜΗΝΙΑ ΤΗΣ 22ΗΣ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2015 ΚΑΙ ΧΡΗΖΟΥΝ ΑΜΕΣΗΣ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗΣ
 
Μετά την πολύ έντονη βροχόπτωση της 22ης Οκτωβρίου 2015, ο δήμος μας αντιμετώπισε εκτεταμένες καταστροφές από τις οποίες, άλλες αποκατέστησε άμεσα, με το φόβο νέου έντονου καιρικού φαινομένου και άλλες σε δεύτερη φάση.
Συγκεκριμένα, οι περιπτώσεις που έτυχαν άμεσης αποκατάστασης ήταν οι ακόλουθες:
(α)  Επιφάνεια ασφαλτοτάπητα στη διασταύρωση των οδών 25ης Μαρτίου και Κ. Βάρναλη.
(β)  Διαμόρφωση της κοίτης του ρέματος Γεώργιζα στο χώρο του νεκροταφείου.
(γ)  Αποκατάσταση τοιχίου στο χώρο του νεκροταφείου.
(δ)  Αποκατάσταση πεζοδρομίου επί των οδών Διγ. Ακρίτα και Βορ. Ηπείρου.
    Ο προϋπολογισμός του έργου ήταν 45.214,00€ και η χρηματοδότηση από τo ΥΠΕΣ (ως προς το ποσόν των 20.000,00€) και το Δήμο.
    Επιπλέον αυτών των άμεσων ενεργειών από το Δήμο μας, συντάχθηκε μελέτη προϋπολογισμού 200.000,00€, η οποία έχει αποσταλεί για χρηματοδότηση στην Περιφέρεια Αττικής και θα περιλαμβάνει: 
Επιφάνεια ασφαλτοτάπητα στη δασική οδό προς τις αθλητικές εγκαταστάσεις του πρώην λατομείου Γρηγορίου και στο Ποικίλο όρος. 
 
 
ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΑΓΩΓΟΥ ΟΜΒΡΙΩΝ 2015
 
 Το έργο «ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΑΓΩΓΟΥ ΟΜΒΡΙΩΝ (2015)» αφορούσε κυρίως την οδό Συρράκου.  Με το ανωτέρω έργο συμπληρώνεται το δίκτυο αποχέτευσης ομβρίων υδάτων για την αντιπλημμυρική προστασία της συγκεκριμένης προβληματικής περιοχής του Δήμου Πετρούπολης, η οποία εμφανίζει έντονα πλημμυρικά φαινόμενα. Με την παρούσα μελέτη, κατασκευάστηκε επί της οδού Συρράκου, τμήμα αγωγού ομβρίων, ο οποίος αναμένεται να αποσυμφορήσει το υπάρχον τμήμα σε περίπτωση εξαιρετικά έντονων βροχοπτώσεων και αριθμός φρεατίων επί της ανωτέρω οδού, προκειμένου να μειωθεί ο όγκος των επιφανειακών υδάτων.
Ο προϋπολογισμός του έργου ήταν 43.268,14 € , με χρηματοδότηση του Δήμου.
 
 
ΑΝΑΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΧΑΡΩΝ
 
 Οι προσπάθειες που γίνονται από το Δήμο μας για τις υφιστάμενες παιδικές χαρές είναι οι ακόλουθες:
Συντάχθηκε η μελέτη «Δαπάνη για την πιστοποίηση των παιδικών χαρών του Δήμου», προϋπολογισμού 6.000,00 €. Το αντικείμενο της δαπάνης είναι ο έλεγχος και η έκδοση πιστοποιητικού συμμόρφωσης του διαπιστευμένου φορέα, σύμφωνα με τις απαιτήσεις ασφαλείας για όλες τις παιδικές χαρές.
Κατά το πρώτο στάδιο πραγματοποιήθηκε επιτόπιος έλεγχος στις 15 παιδικές χαρές που βρίσκονται στα διοικητικά όρια του Δήμου μας, ώστε να αξιολογηθεί εάν ο σχεδιασμός και ο εξοπλισμός της παιδικής χαράς είναι σύμφωνος με τις απαιτήσεις των προτύπων, των προδιαγραφών ασφαλείας και της υφιστάμενης νομοθεσίας.
Παράλληλα με τις ανωτέρω καταγραφές, έγιναν οι παρακάτω μελέτες:
«Προμήθεια υλικών για τη διαμόρφωση δύο παιδικών χαρών στις οδούς Κωνσταντινουπόλεως-Ελαιών, Πίνδου-Τσακάλωφ στον Δήμο Πετρούπολης» προϋπολογισμού 200.000,00€, με χρηματοδότηση από το Πράσινο Ταμείο. Έχει υπογραφεί σύμβαση τον Ιούνιο του 2016 και επίκειται η εκτέλεση της μελέτης, με την οποία θα ανακατασκευαστούν πλήρως οι δύο παιδικές χαρές και θα πιστοποιηθούν.
Η παρούσα μελέτη αφορά στην προμήθεια και εγκατάσταση οργάνων παιδικών χαρών και λοιπού εξοπλισμού, τα οποία θα χρησιμοποιηθούν για τη συντήρηση, βελτίωση και αναβάθμιση δύο παιδότοπων – παιδικών χαρών. Επιπλέον, θα γίνει κατάλληλη διαμόρφωση του περιβάλλοντος χώρου, ώστε οι εν λόγω παιδικές χαρές να μπορούν να αξιολογηθούν, σύμφωνα με τις κείμενες διατάξεις.

«Παρεμβάσεις σε υφιστάμενες παιδικές χαρές του Δήμου Πετρούπολης για την πιστοποίηση της καταλληλότητας τους» προϋπολογισμού 200.000,00€, με χρηματοδότηση από την Περιφέρεια Αττικής. Εκκρεμεί η προγραμματική σύμβαση με την Περιφέρεια Αττικής, με την οποία θα ανακατασκευαστούν πλήρως οι δύο παιδικές χαρές (η παιδική χαρά επί των οδών Κύπρου & Καραολή Δημητρίου & Σπάρτης και η παιδική χαρά επί της Αγ. Ιωάννου) και θα πιστοποιηθούν.
Το έργο, αφορά την ανακατασκευή των δύο παιδικών χαρών του Δήμου Πετρούπολης. Θα διαμορφωθεί κατάλληλα ο περιβάλλων χώρος και θα τοποθετηθούν νέα όργανα, δάπεδα ασφαλείας και λοιπός εξοπλισμός, ώστε οι εν λόγω παιδικές χαρές να μπορούν να αξιολογηθούν, σύμφωνα με τις κείμενες διατάξεις.

Στην παιδική χαρά του Αγ. Δημητρίου, αντικαταστάθηκαν όργανα και δάπεδα στην περιοχή των νηπίων με τις μελέτες:
1. «Προμήθεια οργάνων παιδικής χαράς 2015» προϋπολογισμού 15.000,00€, με χρηματοδότηση από τον Δήμο
2. «Προμήθεια υλικών δαπέδων παιδικών χαρών» προϋπολογισμού 9.998,00€, με χρηματοδότηση από τον Δήμο


Στην παιδική χαρά εντός του άλσους Αγ. Δημητρίου, θα αντικατασταθούν τα υπάρχοντα όργανα με την μελέτη «Προμήθεια υλικών και εξοπλισμού για τη συντήρηση του άλσους Αγ. Δημητρίου», προϋπολογισμού 30.000,00€, με χρηματοδότηση από τον Δήμο.
     Η σύμβαση έχει υπογραφεί και μέχρι τέλους Ιουλίου θα έχουν τοποθετηθεί όργανα παιδικής χαράς από ξυλεία μέγιστης αντοχής, επεξεργασμένης αδρά, ώστε να συμφιλιώνονται με το περιβάλλον. Το δάπεδο θα διαμορφωθεί τοπικά με βότσαλο ειδικής κοκκομετρίας και σε κατάλληλο βάθος, διαμορφώνοντας την ασφαλή άσκηση των παιδιών και την απόκτηση πιστοποιητικού καταλληλότητας του χώρου.
Παράλληλα, γίνονται συνεχείς προσπάθειες από τα τεχνικά μας συνεργεία για την εξάλειψη οποιουδήποτε προβλήματος εμφανίζεται από την χρήση των παιδικών χαρών.
 
 
ΣΥΝΤΗΡΗΣΕΙΣ ΣΕ ΣΧΟΛΙΚΑ ΚΤHΡΙΑ KAI ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗ ΑΥΛΕΙΩΝ ΧΩΡΩΝ 2016
 
 Στις 26.05.2016 υπογράφηκε σύμβαση με εργολάβο, προϋπολογισμού 215.800,00 € και χρηματοδότηση από τη ΣΑΤΑ σχολείων. Η παρούσα σύμβαση αφορά συντηρήσεις σε σχολικά κτήρια και διαμορφώσεις στους αύλειους χώρους τους με κριτήριο τις προτεραιότητες που θα πρέπει να δοθούν, ώστε να διασφαλιστεί η ασφάλεια των παιδιών και των διδασκόντων. Κάποιες από τις εργασίες αφορούν την επισκευή των αύλειων χώρων με αντιολισθητικά πλακίδια και αντιολισθητικούς τάπητες, μονώσεις και αντικατάσταση κουφωμάτων, όπως επίσης και την επισκευή των περιφράξεων. Στη μελέτη προβλέπεται και όποια άλλη εργασία συντήρησης προκύψει μέσα σε δώδεκα μήνες από την ημερομηνία υπογραφής της σύμβασης λόγω της έντονης χρήσης των σχολικών κτηρίων.
    Για την βελτίωση της σχολικής κτηριακής υποδομής του Δήμου μας, γίνονται από τις Κτιριακές Υποδομές Α.Ε., οι ακόλουθες ενέργειες:
•    Ολοκληρώθηκε η αγορά του οικοπέδου, επί των οδών Ρόδου και Έλλης, προϋπολογισμού 400.000,00€, με σκοπό την ανέγερση του 17ου Νηπιαγωγείου.
•    Υπογράφηκε η σύμβαση κατασκευής του 13ου Νηπιαγωγείου, προϋπολογισμού 1.950.000,00€, επί των οδών Πηνελόπης και Λαγκαδά.
 
ΓΗΠΕΔΟ ΑΛΚΥΩΝ
 
 Ύστερα από την μελέτη που συνέταξε ο Δήμος, ύψους 280.000,00 €, ολοκληρώθηκε από τον ΑΣΔΑ η προμήθεια και τοποθέτηση συνθετικού χλοοτάπητα αρίστης ποιότητας, που πληροί απόλυτα όλες τις διατάξεις υγιεινής, διάθεσης και εμπορίας του Υπουργείου Ανάπτυξης, καθώς και τις απαιτήσεις της FIFA, όπως επίσης και οι σημαίες των γωνιών με τους ιστούς τους και η πλήρη γραμμογράφησή του. Έτσι από τον Σεπτέμβρη οι ομάδες της πόλης μας θα έχουν άλλο ένα γήπεδο ασφαλές, για τη διεξαγωγή των αθλητικών τους εκδηλώσεων.
 
Εργασίες άρσης επικινδυνότητας ραμπών AMEA στην κεντρική λεωφόρο.
 
 Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες αποκατάστασης των φθαρμένων πλακοστρώσεων των υπαρχόντων ραμπών στα πεζοδρόμια της κεντρικής λεωφόρου (25ης Μαρτίου) του Δήμου μας.
Σκοπός της επισκευής αυτής ήταν να διασφαλιστεί η συνεχής, ασφαλής και χωρίς εμπόδια κυκλοφορία των πεζών σε όλη την επιφάνειά τους και να επιτραπεί η απρόσκοπτη χρήση τους από άτομα με ειδικές ανάγκες. Επιδίωξη είναι η αντιολισθηρότητα, τόσο σε συνήθεις συνθήκες χρήσης όσο και σε εξαιρετικές καιρικές συνθήκες (πχ βροχή, χιόνι, παγετός κλπ), ώστε να μην τίθεται σε κίνδυνο η σωματική ακεραιότητα των πεζών που δοκιμαζόταν από την φθορά και ολισθηρότητα σε συνδυασμό με τις έντονες κλίσεις του εδάφους.

Αναβάθμιση της πλατείας “ΗΡΩ”, ούτως ώστε να είναι πιο λειτουργική και προσβάσιμη για τα παιδιά και τους μεγάλους.

Αποκατάσταση των στάσεων λεωφορείων επί της 25ης Μαρτίου και αξιοποίηση τους προς όφελος του Δήμου. Παράλληλα, θα φτιαχτούν όλες οι κατεστραμμένες.

Παρεμβάσεις στο Δημοτικό Κοιμητήριο, με έργα συντήρησης και ανάπλασης. Οι επεμβάσεις που έγιναν αφορούν: την επισκευή του φθαρμένου εξωτερικού δαπέδου του πλατώματος μπροστά από την εκκλησία του Αγ. Θωμά, εργασίες συντήρησης διαδρόμων προς τα διαζώματα, αντικατάσταση κουφωμάτων και κιγκλιδωμάτων στους εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους του κυλικείου και των καταστημάτων εισόδου, χρωματισμούς, εργασίες διαμόρφωσης πεζοδρομίου σε όλο το πλάτος της μαρμαρόστρωσης στην δεύτερη είσοδο του νεκροταφείου και ράμπας ΑΜΕΑ πλευρικά της εισόδου του ιερού ναού, εργασίες υγρομόνωσης και στεγανοποίησης στις κτιριακές εγκαταστάσεις του δημοτικού κοιμητηρίου της Πετρούπολης.

Ανάπλαση Άλσους Αγίου Δημητρίου με εργασίες συντήρησης των διαδρομών, οι οποίες εμφανίζουν ανισοσταθμίες που προκλήθηκαν από νεροφαγώματα και τοποθέτηση νέων τραπεζόπαγκων και παγκάκια, σε αντικατάσταση των παλιών και κατεστραμμένων.
 
Παρεμβάσεις στα πεζοδρόμια, όπως για παράδειγμα στο πεζοδρόμιο στην είσοδο του 4ο Γυμνασίου, στην οδό Βουλγαροκτόνου, στη Διγενή Ακρίτα και Βορείου Ηπείρου.

Ήδη υπάρχουν έτοιμες μελέτες και έχουν αποσταλεί στους αρμόδιους φορείς με σκοπό τη χρηματοδότησή τους.
 
 

Α/Α

ΤΙΤΛΟΣ ΕΡΓΟΥ

ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ

ΕΞΕΛΙΞΗ

1

ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΥΛΙΚΩΝ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗ ΔΥΟ ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΧΑΡΩΝ ΣΤΙΣ ΟΔΟΥΣ ΚΕΡΑΣΟΒΟΥ ΚΑΙ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ

 

200.000 €

ΕΧΕΙ ΑΠΟΣΤΑΛΕΙ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΘΕΙ

2

ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΥΛΙΚΩΝ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗ ΔΥΟ ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΧΑΡΩΝ ΣΤΙΣ ΟΔΟΥΣ ΚΩΝ/ΠΟΛΕΩΣ - ΕΛΑΙΩΝ ΚΑΙ ΠΙΝΔΟΥ - ΤΣΑΚΑΛΩΦ

 

200.000 €

ΥΠΟΓΡΑΦΤΗΚΕ Η ΣΥΜΒΑΣΗ.

ΤΟ ΕΡΓΟ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΑΣΙΝΟ ΤΑΜΕΙΟ

3

ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΧΩΡΩΝ ΔΗΜΟΥ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ

(το έργο αφορά στα ανοιχτά γήπεδα Αγίας Τριάδας και στο Ποικίλο)

84.852 €

ΕΧΕΙ ΕΝΤΑΧΘΕΙ ΣΤΟ ΤΕΧΝΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑΣ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ

4

ΑΣΦΑΛΤΟΣΤΡΩΣΕΙΣ ΣΕ ΚΕΝΤΡΙΚΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ

(αφορά τμήματα της 25ης Μαρτίου, της Ανατολικής Ρωμυλίας, της Περικλέους, της Σκουφά και της Μελ. Μερκούρη)

1.100.000 €

ΕΧΕΙ ΕΝΤΑΧΘΕΙ ΣΤΟ ΤΕΧΝΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ

5

ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΜΠΕΤΟΔΡΟΜΩΝ ΣΕ ΟΔΟΥΣ ΜΕ ΕΝΤΟΝΗ ΚΑΤΩΦΕΡΕΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ (αφορά τμήματα των δρόμων Λυκούργου, Π. Μελά, Κνωσσού, Ηρακλέους, Ακροπόλεως, Βουλγαροκτόνου και Ανδρούτσου)

 

451.628 €

 

ΕΧΕΙ ΕΝΤΑΧΘΕΙ ΣΤΟ ΤΕΧΝΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ

6

ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΖΗΜΙΩΝ ΑΠΌ ΠΛΗΜΜΥΡΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟΤΡΕΠΤΙΚΕΣ ΕΠΕΜΒΑΣΕΙΣ

 

200.000 €

ΕΧΕΙ ΑΠΟΣΤΑΛΕΙ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΘΕΙ

7

ΑΝΑΠΛΑΣΗ ΟΔΟΥ 28ης ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ

 

256.213,34 €

ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΤΕΘΕΙ Η ΜΕΛΕΤΗ ΤΗΣ ΤΕΧΝΙΚΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΓΙΑ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΕΣΠΑ

8

ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗ ΟΔΩΝ ΣΕ ΗΠΙΑΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ ΠΕΡΙΞ ΤΩΝ Ο.Τ. 204 & 160

 

 

 

9

ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΦΩΤΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ

 

880.670 €

 

ΕΧΕΙ ΑΠΟΣΤΑΛΕΙ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΘΕΙ

 

10

ΜΕΛΕΤΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗΣ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ 2ου-5ου ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ & 3ου ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ

 

416.856,58 €

 

ΕΧΕΙ ΑΠΟΣΤΑΛΕΙ ΣΤΙΣ ΚΤΙΡΙΑΚΕΣ ΥΠΟΔΟΜΕΣ Α.Ε. ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ

 

11

ΣΥΝΤΗΡΗΣΕΙΣ ΚΛΕΙΣΤΩΝ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΩΝ ΔΗΜΟΥ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ

 

150.000 €

 

ΕΧΕΙ ΑΠΟΣΤΑΛΕΙ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΘΕΙ

 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
  Πίσω In particular, Texas Loans Online can cater to the needs of its residents. If you have already decided to take Levitra For Sale, be sure to consult a doctor, you don't have any contraindications and act strictly due to a prescription.

Εκδηλώσεις

01.10.2018 - 01.10.2018 | 19.00
Αφιέρωμα στον Μάνο Χατζιδάκι
Το Δημοτικό Ωδείο Πετρούπολης παρουσιάζει την εκδήλωση «Αφιέρωμα στον Μάνο Χατζιδάκι»

All rights reserved Municipality of Petroupolis 2019 | Designed & Developed By Profile Software