Αρχική Νέα Κοινωνικά Νέα ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΛΛΕΙΨΕΙΣ ΣΤΗN ΚΤΙΡΙΑΚΗ ΥΠΟΔΟΜΗ ΤΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΛΛΕΙΨΕΙΣ ΣΤΗN ΚΤΙΡΙΑΚΗ ΥΠΟΔΟΜΗ ΤΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ
Τετάρτη, 25 Ιανουάριος 2017 12:59

    Την Τρίτη, 17/01/2017, πραγματοποιήθηκε συνάντηση του Δημάρχου Πετρούπολης, κ. Βαγγέλη Σίμου και της Αντιδημάρχου Παιδείας, κας Ρούλας Κανέλλη, με τον Διευθυντή Έργων των Κτιριακών Υποδομών Α.Ε, κ. Ανδρέα Κάρμη. Στην συνάντηση παρευρέθηκαν και οι προϊσταμένες των τμημάτων Αρχιτεκτονικών Μελετών και των δύο πλευρών.
    Κύριο θέμα της συνάντησης αποτέλεσε το οξύτατο πρόβλημα που αντιμετωπίζει η πόλη μας σχετικά με τις ελλείψεις στην κτιριακή υποδομή των σχολείων της πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης.
    Την Παρασκευή, 21/01/2017 πραγματοποιήθηκε εκ νέου συνάντηση με τον κ. Κάρμη και την Πρόεδρο των ΚΤΥΠ, κα Ιωάννα Κοντούλη. Συζητήθηκαν ξανά οι ελλείψεις της σχολικής στέγης, ενώ έγινε εκτενής συζήτηση για τις εκκρεμότητες που αφορούν τα 13ο, 9ο και 17ο Νηπιαγωγεία, όπως και η επιτακτική ανάγκη της ολοκλήρωσης των διαδικασιών μεταστέγασης για τα 8ο, 16ο και 5ο Νηπιαγωγεία.
    Επίσης, τέθηκε το επίμαχο θέμα του 11ου Δημοτικού, που παραμένει στο επίπεδο της χωροθέτησης, με ομολογημένη δυσκολία τη χρηματοδότηση του έργου από τις ΚΤΥΠ.
    Από την πλευρά της Δημοτικής Αρχής, ο κ. Σίμος τόνισε πως είναι αδήριτη ανάγκη να αυξηθούν οι πιστώσεις για τη σχολική στέγη από την πλευρά του κράτους. Όπως ανέφερε: «οι σύγχρονες υποδομές δεν αφορούν μόνο την λειτουργικότητα των σχολείων και την ασφάλεια των μαθητών, αφορούν και το τι γνώση παρέχεται στα παιδιά».
  

Επεσήμανε πως η Διοίκηση δεν θα σταματήσει να διεκδικεί από το κράτος όσα έχει ανάγκη το σημερινό σχολείο και τα παιδιά των λαϊκών οικογενειών που φοιτούν σε αυτά.
    Σε αυτή την κατεύθυνση μάλιστα, ο Δήμος Πετρούπολης έχει συζητήσει σε ειδική συνεδρίαση το θέμα της Παιδείας και αυτό το διάστημα πραγματοποιεί μία σειρά συσκέψεων με την εκπαιδευτική κοινότητα και τα σωματεία / φορείς της πόλης, καλώντας τον πετρουπολιώτικο λαό να παλέψει για την παιδεία και την κοινωνία που θα υπηρετεί τις λαϊκές ανάγκες.

 


 

  Πίσω Payday Loans In Michigan. If you have already decided to take Generic Levitra, be sure to consult a doctor, you don't have any contraindications and act strictly due to a prescription.

AMEA

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση

All rights reserved Municipality of Petroupolis 2018 | Designed & Developed By Profile Software