Αρχική Νέα 1η Ανθοκομική Έκθεση Δήμου Πετρούπολης.

1η Ανθοκομική Έκθεση Δήμου Πετρούπολης.

Ο Δήμος Πετρούπολης πραγματοποιεί την “1η Έκθεση Ανθοκομίας" στη πλατεία ΗΡΩ από τις 28 Απριλίου έως τις 7 Μαΐου. Η έκθεση θα λειτουργεί καθημερινά από 11:00 έως 21:00.
    Η διοργάνωση αυτή, γίνεται για πρώτη φορά στην πόλη μας, αποκλειστικά σε συνεργασία με τα οκτώ τοπικά καταστήματα της πόλης και αποτελεί τη συνέχεια μιας σειράς δράσεων που προωθούν την αγάπη για τη φύση και το περιβάλλον, με πιο επίκαιρη αυτή του “Διημέρου Περιβαλλοντικής Ευαισθητοποίησης και Δενδροφυτεύσεων στο Ποικίλο Όρος”, το πρώτο Σαββατοκύριακο του Απριλίου.
    Η έκθεση, που θα πραγματοποιηθεί στην πλατεία Ηρώ, θα ανοίξει επίσημα τις πύλες της την Παρασκευή 28 Απριλίου, ενώ θα πλαισιωθεί με πολιτιστικό πρόγραμμα από την Φιλαρμονική και τα τμήματα παραδοσιακών χορών του Δήμου στις 29/04 και 06/05 αντίστοιχα.
    Μέσα από την προβολή και προώθηση των ανθοκομικών προϊόντων σκοπός μας, ως Δημοτική Αρχή είναι να προωθήσουμε την ανάπτυξη της οικολογικής συνείδησης, να γνωρίσουν οι πολίτες περισσότερες ποικιλίες και είδη φυτών, να απολαύσουν τα χρώματα και τα αρώματα των λουλουδιών και να ενισχύσουμε την ευαισθητοποίησή τους απέναντι στο περιβάλλον.
    Επιδιώκουμε να καλλιεργηθεί η ευαισθησία για την προστασία της περιοχής από τη μόλυνση του περιβάλλοντος και τα επικίνδυνα σχέδια όσων θέλουν να καταπατήσουν τον πνεύμονα πρασίνου της πόλης μας και ταυτόχρονα να σηματοδοτηθεί η εκστρατεία για την αύξηση του πρασίνου στην πόλη μας.
 

  Πίσω Getting California Loans Online should be thought of many times. The main active actual substance of Levitra Professional online - Vardenafil does not affect the seminal fluid and is not addictive.

Εκδηλώσεις

28.04.2017 - 07.05.2017 | 11.00
1η Ανθοκομική Έκθεση Δήμου Πετρούπολης.

Στη πλατεία ΗΡΩ διοργανώνεται η 1η Ανθοκομική Έκθεση του Δήμου Πετρούπολης, από 28-04-2017 έως


All rights reserved Municipality of Petroupolis 2017 | Designed & Developed By Profile Software