Αρχική Παιδεία ΠΑΝΗΓΥΡΙ ΑΓΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ

ΠΑΝΗΓΥΡΙ ΑΓΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ Εκτύπωση E-mail
Συντάχθηκε απο τον/την Απόστολος   
Τρίτη, 12 Σεπτέμβριος 2017 09:03

Σας γνωρίζουμε ότι σύμφωνα με την αρ.  297/2016 πράξη του Δημοτικού Συμβουλίου Πετρούπολης θα πραγματοποιηθεί το Πανηγύρι του Αγίου Δημητρίου για το έτος 2017 ως ακολούθως:

Α.  ΟΔΟΣ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗΣ - ΑΡΙΘΜΟΣ ΘΕΣΕΩΝ
Το πανηγύρι του Αγίου Δημητρίου διεξάγεται επί της οδού Δωδεκανήσου από τη γωνία της οδού  Μ. Μπότσαρη μέχρι τη γωνία της οδού Αγίου Ιωάννου .
Οι θέσεις του πανηγυριού ανέρχονται στις διακόσιες (200) .  

Β.  ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΧΟΡΗΓΗΣΗΣ ΤΩΝ ΑΔΕΙΩΝ
1. ΕΙΔΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Όλες οι αιτήσεις της Ειδικής Κατηγορίας που θα πληρούν τις προϋποθέσεις, θα ικανοποιούνται  εκτός και πριν την διαδικασία της κλήρωσης.
Ολες οι υπόλοιπες θέσεις θα χορηγηθούν κατόπιν κλήρωσης μεταξύ των λοιπών αιτούντων .
            
Οι αιτούντες από 02.10.2017 μέχρι 06.10.2017 θα προσέρχονται στο δήμο αυτοπροσώπως ή με εξουσιοδοτημένο άτομο και θα επιλέγουν, σύμφωνα με την σειρά προσέλευσης τους, τη θέση που επιθυμούν από το σύνολο των διαθέσιμων , καταβάλλοντας αυθημερόν το ανάλογο τέλος.


2. ΚΛΗΡΩΣΗ - ΛΟΙΠΕΣ ΘΕΣΕΙΣ
Οι υπόλοιπες θέσεις θα χορηγηθούν κατόπιν κλήρωσης στους λοιπούς ενδιαφερόμενους στο Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου (Εθν.Αντιστάσεως 61) στις  10.10.2017 και ώρα 09.00 π.μ. με αυτοπρόσωπη παρουσία ή με εξουσιοδότηση.
Σε περίπτωση που ο δικαιούχος της άδειας δεν επιθυμεί τελικά την συμμετοχή του στο πανηγύρι θα καταθέτει υπεύθυνη δήλωση μη συμμετοχής ώστε να διατεθεί σε άλλο συμμετέχοντα .

Γ. ΤΕΛΟΣ ΧΡΗΣΗΣ ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΟΥ ΧΩΡΟΥ
Οι κάτοχοι των θέσεων που θα προκύψουν από την διαδικασία της κλήρωσης θα πρέπει να προσέλθουν στην οικονομική υπηρεσία εως 20/10/2017 προκειμένου να εξοφλήσουν το τέλος κατάληψης και να παραλάβουν την άδεια άσκησης υπαίθριου στάσιμου εμπορίου μικρής διάρκειας- άδεια χρήσης κοινόχρηστου χώρου από την Διεύθυνσης ΤΟΔ.

Δ.  ΑΔΙΑΘΕΤΕΣ ΘΕΣΕΙΣ - ΑΛΛΑΓΕΣ ΘΕΣΕΩΝ

Μετά την παρέλευση της 20/10/2017 οι θέσεις για τις οποίες δεν θα έχει εξοφληθεί το διπλότυπο θεωρούνται αδιάθετες και θα δοθούν κατόπιν κλήρωσης από την υπηρεσία.
Καμία αλλαγή κατόχου θέσης δεν θα πραγματοποιείται με κάτοχο άλλης κατηγορίας.
 
                                            
                                                                                        Ο ΕΝΤΕΤΑΛΜΕΝΟΣ
                                                                                   ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ
                        
                                                                                  ΡΑΓΚΟΥΣΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ

 

  Πίσω Order Testosterone EnanthateThe main criterion for them is your ability to repay any Wisconsin Loans Online, they are not interested in your previous attempts, the current one is all that matters. On the global pharmaceutical market this medicine was issued in 2003 by two companies - Eli Lilly and ICOS. Initially, permission to sell Cialis was obtained in Europe, Australia, New Zealand.

Εκδηλώσεις

16.09.2017 - 16.09.2017 | 20.00
4o Συναπάντημα Παραδοσιακών χορών
Το Σάββατο 16 Σεπτεμβρίου 2017 στις 8.00 το απόγευμα πραγματοποιείται το 4ο


All rights reserved Municipality of Petroupolis 2017 | Designed & Developed By Profile Software