Αρχική Νέα Αθλητικά Νέα ΕΝΑΡΞΗ ΤΩΝ ΔΙΕΡΓΑΣΙΩΝ ΤΗΣ ΑΘΛΗΤΙΚΗΣ ΓΙΟΡΤΗΣ “ΑΘΛΗΤΙΚΗΣ ΑΝΟΙΞΗΣ - ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2018”

ΕΝΑΡΞΗ ΤΩΝ ΔΙΕΡΓΑΣΙΩΝ ΤΗΣ ΑΘΛΗΤΙΚΗΣ ΓΙΟΡΤΗΣ “ΑΘΛΗΤΙΚΗΣ ΑΝΟΙΞΗΣ - ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2018”
Παρασκευή, 02 Φεβρουάριος 2018 11:49

    Την Τετάρτη, 31/01, ξεκίνησαν οι διεργασίες για την καθιερωμένη αθλητική γιορτή “ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΑΝΟΙΞΗ - ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ”, με την συνεργασία όλων των Δημοτικών σχολείων και Γυμνασίων της πόλης μας.
    Στην πρώτη αυτή συνάντηση, που πραγματοποιήθηκε κατόπιν καλέσματος της Διεύθυνσης Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νέας Γενιάς, παρευρέθησαν οι Αντιδήμαρχοι Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νέας Γενιάς, Βάσω Πουλογιαννοπούλου, Παιδείας, Πρόνοιας και Κοινωνικής Πολιτικής, Ανθή Ζορμπά και Διοικητικών Μανώλης Δαλέντζας, καθώς και ο υπεύθυνος δημοτικός σύμβουλος Αθλητισμού Λευτέρης Καζαδέης.
    Στην συνάντηση έγινε μία εποικοδομητική συζήτηση για την διοργάνωση της δράσης, προκειμένου να οριστούν οι ημερομηνίες, καθώς και τα αθλήματα και οι ημερίδες που θα πραγματοποιηθούν.
    Η φετινή διοργάνωση θα αφιερωθεί στο “Περιβάλλον”, με σκοπό την περιβαλλοντική ευαισθητοποίηση μαθητών – εκπαιδευτικών και φορέων της πόλης μας. Η απόφαση για την επιλογή της συγκεκριμένης θεματολογίας είναι επιτακτική ανάγκη, καθώς οι εξελίξεις που αφορούν την επέκταση της χωματερής στη Φυλή και τη νέα χωροθέτηση του ΧΥΤΑ στο ανενεργό Λατομείο Μουσαμά είναι από τα σημαντικότερα θέματα που έχει να αντιμετωπίσει αυτή τη στιγμή ο Δήμος μας.
    Στο τέλος της συνάντησης η Δημοτική Αρχή παρέδωσε αθλητικό υλικό (μπάλες) σε όλα τα σχολεία για τα αθλήματα που θα φιλοξενήσει η διοργάνωση.                                                                                          Η Δημοτική Αρχή
                                                                                             01/02/2018


  Πίσω The best way to go for you to know the credible Michigan Loans Online providers. In this section we give only a brief summary recommendation for admission of Canadian Levitra. Full information can be found in the instructions for receiving medications with vardenafil.

All rights reserved Municipality of Petroupolis 2019 | Designed & Developed By Profile Software