Αρχική Νέα Κοινωνικά Νέα 51η ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ

51η ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ
Τρίτη, 27 Φεβρουάριος 2018 12:30
     Πραγματοποιήθηκε στις 24 και 25 Φεβρουαρίου 2018, στο χώρο του Πολιτιστικού   Κέντρου του Δήμου μια ακόμη επιτυχημένη εθελοντική αιμοδοσία. Ένας μεγάλος αριθμός εθελοντών αιμοδοτών προσήλθε και έδωσε αίμα για την στήριξη της ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΑΙΜΑΤΟΣ του Δήμου, οι ανάγκες της οποίας συνεχώς αυξάνονται.
    Ο Δήμος Πετρούπολης, θεωρεί υποχρέωσή του να ευχαριστήσει θερμά, όλους τους εθελοντές αιμοδότες που προσήλθαν και έδωσαν αίμα, όσο και αυτούς που εν τέλει δεν κατάφεραν να δώσουν. Επίσης, ευχαριστούμε θερμά το προσωπικό της Μονάδας Αιμοδοσίας του Νοσοκομείου ''Ερυθρός Σταυρός'' για την άψογη συνεργασία, και την ενημέρωση που παρείχαν προς τους αιμοδότες.
     Η ανταπόκριση στο κάλεσμα της εθελοντικής αιμοδοσίας, ήταν για μια ακόμη φορά συγκινητική και ιδιαίτερα ελπιδοφόρα για μεγαλύτερη και διαρκή συμμετοχή εθελοντών, προκειμένου όλο και περισσότεροι συνάνθρωποι μας να καλύπτονται  μέσα από την  ΤΡΑΠΕΖΑ ΑΙΜΑΤΟΣ του Δήμου.

  Πίσω There are three major facts that should be watched out for in all payday loans in the United States. Therefore, we can say that the active substances in its composition are more perfectly mixed. Vardenafil is not only present in the original Buy Levitra, but also as part of its analogs.

All rights reserved Municipality of Petroupolis 2018 | Designed & Developed By Profile Software