Αρχική Νέα Κοινωνικά Νέα 51η ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ

51η ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ
Τρίτη, 27 Φεβρουάριος 2018 12:30
     Πραγματοποιήθηκε στις 24 και 25 Φεβρουαρίου 2018, στο χώρο του Πολιτιστικού   Κέντρου του Δήμου μια ακόμη επιτυχημένη εθελοντική αιμοδοσία. Ένας μεγάλος αριθμός εθελοντών αιμοδοτών προσήλθε και έδωσε αίμα για την στήριξη της ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΑΙΜΑΤΟΣ του Δήμου, οι ανάγκες της οποίας συνεχώς αυξάνονται.
    Ο Δήμος Πετρούπολης, θεωρεί υποχρέωσή του να ευχαριστήσει θερμά, όλους τους εθελοντές αιμοδότες που προσήλθαν και έδωσαν αίμα, όσο και αυτούς που εν τέλει δεν κατάφεραν να δώσουν. Επίσης, ευχαριστούμε θερμά το προσωπικό της Μονάδας Αιμοδοσίας του Νοσοκομείου ''Ερυθρός Σταυρός'' για την άψογη συνεργασία, και την ενημέρωση που παρείχαν προς τους αιμοδότες.
     Η ανταπόκριση στο κάλεσμα της εθελοντικής αιμοδοσίας, ήταν για μια ακόμη φορά συγκινητική και ιδιαίτερα ελπιδοφόρα για μεγαλύτερη και διαρκή συμμετοχή εθελοντών, προκειμένου όλο και περισσότεροι συνάνθρωποι μας να καλύπτονται  μέσα από την  ΤΡΑΠΕΖΑ ΑΙΜΑΤΟΣ του Δήμου.

  Πίσω online loans . Moreover, to order Cialis Daily online is highly advantageous because it interacts well with the small portions of alcohol and food.

All rights reserved Municipality of Petroupolis 2018 | Designed & Developed By Profile Software