Αρχική Νέα Κοινωνικά Νέα ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΔΩΡΕΑΝ ΞΕΝΟΓΛΩΣΣΗΣ ΕΠΙΜΟΡΦΩΣΗΣ

ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΔΩΡΕΑΝ ΞΕΝΟΓΛΩΣΣΗΣ ΕΠΙΜΟΡΦΩΣΗΣ
Παρασκευή, 09 Μάρτιος 2018 13:53

    Αγαπητοί γονείς, μαθητές και μαθήτριες,
η πολύχρονη υποβάθμιση της δημόσιας εκπαίδευσης με την συνεχή μείωση της χρηματοδότησης σε όλα τα επίπεδα και ταυτόχρονα οι σοβαρές οικονομικές δυσκολίες που αντιμετωπίζουν οι λαϊκές οικογένειες της πόλης μας έχουν ως αποτέλεσμα πολλοί από εσάς τους γονείς να δυσκολεύεστε να αντεπεξέλθετε στις απαιτήσεις για την  μόρφωση των παιδιών σας.
    Ως Δημοτική Αρχή καταβάλλουμε τεράστιες προσπάθειες προκειμένου να βοηθήσουμε και να δώσουμε ανάσα στον πετρουπολιώτικο λαό και να διεκδικήσουμε από κοινού μία πραγματική Δημόσια και Δωρεάν Παιδεία, που να παρέχει ολόπλευρη μόρφωση στα παιδιά μας. Στην κατεύθυνση αυτή, το Κέντρο Κοινότητας σε συνεργασία με την Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου Πετρούπολης θα υλοποιήσουν το πιλοτικό πρόγραμμα δωρεάν ξενόγλωσσης επιμόρφωσης.

    Το Πρόγραμμα θα αφορά στην εκμάθηση 4 ξένων γλωσσών (Αγγλικά, Γαλλικά, Γερμανικά,Ισπανικά) και θα πραγματοποιείται από επιστημονική ομάδα άρτια καταρτισμένων εκπαιδευτικών. Αρχικά, οι καθηγητές θα κατατάξουν τους συμμετέχοντες σε δυο επίπεδα: προκαταρκτικό (junior) και προχωρημένο (senior).     
    Σαν στόχο τα μαθήματα θα έχουν την ολοκλήρωση ορισμένου κύκλου σπουδών (Junior A/B, Senior A/B). Διευκρινίζουμε ότι σε καμία περίπτωση τα μαθήματα δεν αφορούν προετοιμασία σχολικής ύλης ή φροντιστηρίου.
    Το πρόγραμμα θα διεξαχθεί από 17/03/2018 έως 16/06/2018, ενώ απευθύνεται σε παιδιά ηλικίας 6 έως 12 ετών, οικογενειών – κατοίκων & δημοτών της Πετρούπολης με προτεραιότητα τα παιδιά των οικογενειών ευάλωτων ομάδων πληθυσμού.
    Η επιλογή των συμμετεχόντων μαθητών θα γίνει από το επιστημονικό προσωπικό του Κέντρου Κοινότητας του Δήμου Πετρούπολης, από το Μητρώο των δικαιούχων, που διατηρεί και διαχειρίζεται.
    Τα μαθήματα θα πραγματοποιούνται σε εβδομαδιαία βάση (κάθε Σάββατο 10:00 – 14:00). Τόπος διεξαγωγής του Προγράμματος θα είναι το 10ο  Δημοτικό Σχολείο Πετρούπολης, (οδός  Αθ. Διάκου 120).
    Παρακαλούμε, προκειμένου για την καλύτερη δυνατή οργάνωση του ανωτέρω πιλοτικού προγράμματος, όπως ενημερώσετε για τη συμμετοχή μαθητών στη δράση.    
    Η υποβολή των αιτήσεων ξεκινά από την Δευτέρα 12 Μαρτίου και λήγει την Πέμπτη 15 Μαρτίου 2018, στη γραμματεία του Κέντρου Κοινότητας (Αθ. Διάκου 88Α & Αγ. Δημητρίου), καθημερινά από Δευτέρα – Πέμπτη και ώρες 10.00 -14.00. Απαραίτητη η προσκόμιση της φορολογικής δήλωσης.
    Αιτήσεις μπορούν να αποσταλούν και ηλεκτρονικά στη διεύθυνση: kentrakoinotitas@petroupoli.gov.gr.
    Τηλέφωνο επικοινωνίας: 210.50.64.100 -108

 

 Αρχεία:
Αίτηση ξενόγλωσσων μαθημάτων.

  Πίσω There are three major facts that should be watched out for in all payday loans in the United States. In this section we give only a brief summary recommendation for admission of Levitra. Full information can be found in the instructions for receiving medications with vardenafil.

All rights reserved Municipality of Petroupolis 2018 | Designed & Developed By Profile Software