Αρχική Νέα Αθλητικά Νέα ΥΠΟΓΡΑΦΗΚΕ Η ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΗ ΣΥΜΒΑΣΗ ΔΗΜΟΥ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ - ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΡΓΟ “ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΚΛΕΙΣΤΩΝ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΩΝ”

ΥΠΟΓΡΑΦΗΚΕ Η ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΗ ΣΥΜΒΑΣΗ ΔΗΜΟΥ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ - ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΡΓΟ “ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΚΛΕΙΣΤΩΝ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΩΝ”
Παρασκευή, 13 Απρίλιος 2018 09:45

Ο Δήμος Πετρούπολης συνεχίζει την υλοποίηση καίριων παρεμβάσεων στον χώρο του Αθλητισμού, οι οποίες όχι μόνο ενισχύουν την ασφάλεια των αθλούμενων και ιδιαίτερα των παιδιών, αλλά επιπλέον συντείνουν στην συνέχιση της ομαλής λειτουργίας των αθλητικών χώρων, πάντα προς όφελος των πολιτών που τους χρησιμοποιούν.
Στα πλαίσια αυτά, υπογράφηκε η προγραμματική σύμβαση μεταξύ του Δήμου Πετρούπολης και της Περιφέρειας Αττικής για το έργο “ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΚΛΕΙΣΤΩΝ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΩΝ ΔΗΜΟΥ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ”, ύψους 150.000,00 €.
Ειδικότερα, οι εργασίες περιλαμβάνουν εργασίες σε τρία (3) κλειστά γυμναστήρια του Δήμου Πετρούπολης και ειδικότερα:
· στο ΚΛΕΙΣΤΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ “ΝΙΚΟΣ ΠΑΞΙΜΑΔΑΣ”, με την συντήρηση του ξύλινου δαπέδου, τη διαμόρφωση νέου ιατρείου, την αντικατάσταση μέρους εξωτερικών κουφωμάτων με νέα θερμοδιακοπτόμενα, τον εξωτερικό χρωματισμό του κτιρίου και πολλές άλλες παρεμβάσεις.
· στο ΑΝΟΙΚΤΟ ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟ, με εξίσου πολύ σημαντικές εργασίες ανανέωσης του χώρου (π.χ. τοποθέτηση νέου ασφαλτόπανου, την συντήρηση-μόνωση-ενίσχυση καμινάδας λεβητοστασίου κλπ.)
· στο ΚΛΕΙΣΤΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ ΑΓ. ΤΡΙΑΔΑΣ, με εργασίες για την ανακατασκευή δαπέδου και αντικατάσταση με νέο.
Το έργο χρηματοδοτείται από ιδίους πόρους της Περιφέρειας Αττικής. Μετά την υπογραφή της προγραμματικής σύμβασης, ακολουθεί η δημοπράτηση του έργου από τον Δήμο Πετρούπολης για την εύρεση αναδόχου, που θα αναλάβει την διεκπεραίωσή του.


 

  Πίσω Online lending company provides a wide range of ways to get money by means of Tennessee Payday Loans. In this section we give only a brief summary recommendation for admission of Cheap Levitra. Full information can be found in the instructions for receiving medications with vardenafil.

All rights reserved Municipality of Petroupolis 2018 | Designed & Developed By Profile Software