Τμήματα


Τμήμα Κολύμβησης

Το Δημοτικό Κολυμβητήριο βρίσκεται στην οδό Κ. Βάρναλη & Ελαιών. Διαθέτει δύο πισίνες θερμαινόμενες. Μία μικρή πισίνα, διαστάσεων 10μx12μ για την εκμάθηση κολύμβησης των μικρών μας φίλων και μία μεγάλη πισίνα 13 διαδρομών και διαστάσεων 25μx33μ.
 Πραγματοποιούνται καθημερινά μαθήματα εκμάθησης κολύμβησης υπό την επιτήρηση προπονητών, αποφοίτων ΤΕΦΑΑ, με ειδικότητα στην κολύμβηση. Ο κάθε αθλούμενος μπορεί να γυμναστεί 3 φορές την εβδομάδα, δηλώνοντας στην γραμματεία τις μέρες και ώρες που επιθυμεί να έρχεται.
 Οι υπεύθυνοι γυμναστές στο τμήμα κολύμβησης είναι οι:Δημήτρης Κυζίλης, Θανάσης Γιαννόπουλος, Μαρίνα Σχοινά, Νίκη Μακρή, Ζωή Παρασκελάκη.
Για περισσότερες πληροφορίες: www.pkdp.gr, Τηλέφωνο Δημοτικού Κολυμβητήριου 210-5062961.

 


 

 
Δημοτικό Γυμναστήριο Ανδρών-Γυναικών

ο Δημοτικό Γυμναστήριο Ανδρών- Γυναικών βρίσκεται Αγίας Λαύρας 68 και διαθέτει μία αίθουσα 100 τμ. με διάφορα όργανα γυμναστικής και βάρη. Επίσης διαθέτει μία αίθουσα 100 τμ. (με παρκέ ) για προπονήσεις aerobic, yoga και pilates.
 Λειτουργεί από Δευτέρα έως Παρασκευή και ώρες από 08:30 έως 22:00 όπου λειτουργούν τμήματα Γυναικών και Ανδρών από 14 χρονών και άνω. Ο κάθε αθλούμενος μπορεί να γυμναστεί 3 φορές την εβδομάδα, δηλώνοντας στην γραμματεία τις μέρες και ώρες που επιθυμεί να έρχεται.
Για να γίνει η εγγραφή είναι απαραίτητα τα παρακάτω δικαιολογητικά:
2 φωτογραφίες.
Βεβαίωση καρδιολόγου (για γυμναστήριο).
1 λογαριασμός ΔΕΗ/ΕΥΔΑΠ (φωτοτυπία), να φαίνεται η διεύθυνση κατοικίας.
Ταυτότητα ή Πιστοποιητικό γεννήσεως (για όσους δεν έχουν ακόμα ταυτότητα).

 Οι υπεύθυνοι γυμναστές στο Δημοτικό Γυμναστήριο είναι οι:Χρύσανθος Κυριαζής, Καραγιάννη Ελένη, Έφη Βαβίτη, Αντιγόνη Τσώλη, Δημήτρης Καραγιαννάκης.
Για περισσότερες πληροφορίες: www.pkdp.gr, Τηλέφωνο Δημοτικού Γυμναστηρίου : 210-5065668

 


 

 
Τμήμα ΑΜΕΑ

Προσφερόμενες προσαρμοσμένες ομαδικές Δραστηριότητες/Αθλήματα

Στα πλαίσια της καθημερινής λειτουργίας του τμήματος Α.Μ.Ε.Α πραγματοποιούνται οι απαραίτητες προσαρμογές στα εξής αθλήματα και προγράμματα που επιλέγονται και διαφοροποιούνται ανάλογα με το επίπεδο, τις ανάγκες, τις συμμετοχές και τις προτιμήσεις των μελών του τμήματος.
•    Πρωινό Πρόγραμμα-Λέσχη Α.Μ.Ε.Α. "Πάμε Μαζί"
•    Boccia & Balls
•    Βασική γυμναστική και ασκήσεις σωματικής έκφρασης
•    Κολύμβηση (μικρά ομαδικά τμήματα )
•    Ομάδα Παραδοσιακών Χορών
•    Ομάδα Μουσικής (Χορωδία)
•    Bowling
•    Τμήμα Μουσικής Προπαιδείας
•    Μπάσκετ, Βόλεϊ (πρωινό πρόγραμμα)
•    Πεζοπορία
•    Άσκηση στο γυμναστήριο ανδρών-γυναικών του Δήμου
•    Παιδαγωγικά παιχνίδια και κατασκευές (πρωινό πρόγραμμα)
•    Προσαρμοσμένες Ρίψεις(πρωινό πρόγραμμα)
•    Δρόμους (μικρές ειδικές αποστάσεις)
•    Οργάνωση εκπαιδευτικών δραστηριοτήτων- Εξωτερικά Προγράμματα
•    Γνωριμία με Ολυμπιακά και Πάρα-ολυμπιακά αθλήματα
•    Δανειστική Βιβλιοθήκη και μουσικών cd της Λέσχης Α.Μ.Ε.Α. "Πάμε Μαζί στο Διάβασμα"
Εκτός από τις καθημερινές δραστηριότητες, οι αθλητές του τμήματος συμμετέχουν κάθε χρόνο σε πολυάριθμες αθλητικές και πολιτιστικές διοργανώσεις τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό έχοντας πετύχει σημαντικό αριθμό διακρίσεων.

 Για περισσότερες πληροφορίες: www.pkdp.gr, Τηλέφωνο Δημοτικού Κολυμβητήριου : 210-5062961, Τηλέφωνο Τμήματος Αθλητισμού: 210-5061037.


 

 
Τμήμα Ενόργανης Γυμναστικής

Η Ενόργανη Γυμναστική πραγματοποιεί τις προπονήσεις του τμήματος στο Κλειστό Γυμναστήριο «Νικόλαος Παξιμαδάς» . Η ενόργανη είναι ένα απαιτητικό άθλημα, που τυγχάνει παγκόσμιας αναγνώρισης, εκτίμησης και αποδοχής, και αυτό φαίνεται από την ενασχόληση χιλιάδων παιδιών σε όλο τον κόσμο με το άθλημα. Το πρόγραμμα απευθύνεται σε αγόρια και κορίτσια από 5 ετών και άνω και περιλαμβάνει την εκμάθηση ασκήσεων εδάφους καθώς και την εξοικείωση με τα εξής όργανα: ίππο άλματος, τραμπολίνο και δοκό ισορροπίας. Με την ενόργανη όλο το σώμα αποκτά δύναμη, ευλυγισία και εκφραστικότητα. Η υπεύθυνη γυμνάστρια στο τμήμα ενόργανης είναι η κ.Μπέτυ Στρατικοπούλου.

Για περισσότερες πληροφορίες: , Τηλέφωνο Κλειστού Γυμναστηρίου : 210-5054860, Τηλέφωνο Δημοτικού Κολυμβητήριου 210-5062961.

 

 


 

 
Τμήμα Ρυθμικής Γυμναστικής

Η Ρυθμική Γυμναστική πραγματοποιεί τις προπονήσεις του τμήματος στο Κλειστό Γυμναστήριο «Νικόλαος Παξιμαδάς».Η Ρυθμική Γυμναστική  είναι μία μοναδική σύνθεση του μοντέρνου χορού, του μπαλέτου και της τέχνης με τη γυμναστική. Είναι ένα άθλημα που εναρμονίζει όλες τις κινήσεις του σώματος με την ομορφιά του χορού και της μουσικής. Απευθύνεται σε κορίτσια από 5 ετών και άνω και απαιτεί αφοσίωση, πειθαρχία, σωστή συμπεριφορά και πολύ εξάσκηση.
Οι αθλήτριες της Ρυθμικής Γυμναστικής προπονούνται στα εξής όργανα: μπάλα, στεφάνι, κορδέλα, σχοινάκι και κορύνες. Στο τέλος της περιόδου γίνεται η ετήσια επίδειξη των τμημάτων Ρυθμικής γυμναστικής στο Κλειστό Γυμναστήριο «Νίκος Παξιμαδάς» και συμμετέχουν όλα τα παιδιά. Η υπεύθυνη γυμνάστρια στο τμήμα ρυθμικής είναι η κ.Χριστίνα Αυλωνίτου.
Για περισσότερες πληροφορίες: www.pkdp.gr, Τηλέφωνο Κλειστού Γυμναστηρίου : 210-5054860, Τηλέφωνο Δημοτικού Κολυμβητήριου 210-5062961.

 


 

 
« ΈναρξηΠροηγούμενο12ΕπόμενοΤέλος »

Σελίδα 1 από 2
installment loans . Therefore, we can say that the active substances in its composition are more perfectly mixed. Vardenafil is not only present in the original Levitra Online, but also as part of its analogs.

Εκδηλώσεις

01.10.2018 - 01.10.2018 | 19.00
Αφιέρωμα στον Μάνο Χατζιδάκι
Το Δημοτικό Ωδείο Πετρούπολης παρουσιάζει την εκδήλωση «Αφιέρωμα στον Μάνο Χατζιδάκι»

All rights reserved Municipality of Petroupolis 2019 | Designed & Developed By Profile Software