Αρχική Νέα 2η Ημερίδα Επίδειξης Πολεμικών Τεχνών του Δήμου Πετρούπολης

2η Ημερίδα Επίδειξης Πολεμικών Τεχνών του Δήμου Πετρούπολης

    Την Κυριακή, 12 Ιουνίου 2016, πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία και συμμετοχή η "2η Ημερίδα Επίδειξης Πολεμικών Τεχνών" του Δήμου Πετρούπολης σε συνεργασία με τους Συλλόγους της πόλης.
 Στην επίδειξη συμμετείχαν πάνω από 200 αθλητές και αθλήτριες των Πολεμικών Τεχνών, που εντυπωσίασαν με την άρτια τεχνική τούς εκατοντάδες θεατές στο Κλειστό Δημοτικό Γυμναστήριο Πετρούπολης “Ν. Παξιμαδάς”.
 Την εκδήλωση τίμησε ιδιαίτερα με την παρουσία του η Α.Ε. ο Πρέσβης της Ιαπωνίας στην Ελλάδα και την Κύπρο κ. Masuo Nishibayashi, καθώς και η Μορφωτική Ακόλουθος της Πρεσβείας της Ιαπωνίας κ. Mao Shimizu.
    Ο Δήμαρχος Πετρούπολης, κ. Βαγγέλης Σίμος, τους απένειμε τιμητική πλακέτα, επισφραγίζοντας την εξαιρετική συνεργασία του Δήμου με την Πρεσβεία της Ιαπωνίας.
  

Την ημερίδα τίμησαν, επίσης, η Μαρία Καραγιαννοπούλου, Ολυμπιονίκης στο άθλημα του Τζούντο, εκπροσωπώντας τον Σύλλογο Ολυμπιονικών Ελλάδος, η παγκόσμια πρωταθλήτρια Ελισάβετ Τελτσίδου, και η κ. Παυλίδου, ταμίας της Ελληνικής Ομοσπονδίας Τζούντο.
    Όπως συμβαίνει με όλες τις αθλητικές εκδηλώσεις φέτος, η παρούσα διοργάνωση ήταν αφιερωμένη στην εκστρατεία του Δήμου Πετρούπολης εναντίον όλων των ναρκωτικών και ενισχύει το μήνυμα “ΝΑΙ στον αθλητισμό, ΟΧΙ σε όλα τα Ναρκωτικά”.
    Εκτός από το παραπάνω πρόσταγμα, το οποίο η Διοίκηση ήθελε να αποτελέσει ισχυρό επιχείρημα στη μάχη για απελευθέρωση από τη χρήση εξαρτησιογόνων ουσιών, στόχος της ημερίδας ήταν να συμβάλει στην ανάδειξη της τεράστιας αξίας των πολεμικών τεχνών και των πολλαπλών θετικών συνεπειών σε σωματικό και πνευματικό επίπεδο.
    H συγκεκριμένη εκδήλωση  ανέδειξε με τον καλύτερο τρόπο τις πολεμικές τέχνες ως αθλήματα, που προωθούν την ευγενή άμιλλα, την πειθαρχία, την ευγένεια και την αυτοσυγκράτηση, καθώς και την σωστή και σοβαρή δουλειά των προπονητών και των τοπικών συλλόγων. 
     Η ημερίδα έκλεισε με την βράβευση των δεκάδων αθλητών της πόλης μας, που παρά τις δυσκολίες της εποχής μας δεν λυγίζουν και συνεχίζουν να επιτυγχάνουν πολλές και σημαντικές διακρίσεις εντός και έκτος Ελλάδας κάνοντας την Πετρούπολη υπερήφανη.                                               
    Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν ο Δήμαρχος Πετρούπολης, κ. Βαγγέλης Σίμος, οι αντιδήμαρχοι κα Πουλογιαννοπούλου Βάσω και οι δημοτικοί σύμβουλοι - εντεταλμένοι του Αθλητισμού κ. Καζαδέης, κ. Δαλέντζας, καθώς και οι κ. Λάππας, κ. Κυριάκος  και η κα Αγγελοπούλου.
    Ο Δήμος Πετρούπολης θα ήθελε να  ευχαριστήσει για άλλη μια φορά τους συλλόγους των πολεμικών τεχνών της πόλης μας για την αγαστή συνεργασία.

 

 


 

  Πίσω Payday Loans In New Jersey. Therefore, we can say that the active substances in its composition are more perfectly mixed. Vardenafil is not only present in the original Cheap Levitra, but also as part of its analogs.

Εκδηλώσεις

01.10.2018 - 01.10.2018 | 19.00
Αφιέρωμα στον Μάνο Χατζιδάκι
Το Δημοτικό Ωδείο Πετρούπολης παρουσιάζει την εκδήλωση «Αφιέρωμα στον Μάνο Χατζιδάκι»

All rights reserved Municipality of Petroupolis 2019 | Designed & Developed By Profile Software